Societati comerciale si drept comercial
- Infiintari societati comerciale, rezervare denumire si/sau emblema, schimbare/adaugare/radieri  ale obiectelor de activitate, schimbare/prelungire/reducere mandat administrator, cedare de parti sociale, cooptare/excludere asociati, schimbare/prelungire sediu,  deschidere/radiere puncte de lucru, agentii, filiale sucursale, marire/reducere de capital social, prin numerar sau bunuri, suspendarea activitatii, dizolvare/lichidare, actualizare act constitutiv, etc.
- Orice alte modificari in cadrul societatilor comerciale, recodificare CAEN Rev. 2 in vigoare de la 01.01.2008, obtinere de certificate constatatoare pentru licitatii, banca, notariat, indreptari erori materiale, depunere capital social la banca in numele asociatilor, etc.
- Atestarea avocatiala a actului constitutiv, a contractului de comodat, a declaratiilor de asociat/administrator este inclusa in onorariul avocatial. Actualizarea actului constitutiv este gratuita.
- Asiguram contabil, notari, translatori pentru infiintarea/activitatea curenta a firmei.
- Redactare notificari pentru debitorii dvs. rau-platnici, prealabile intentarii actiunilor in instanta; redactare si reprezentare in procese privind somatia de plata, pentru recuperarea datoriilor;
- Redactare si consiliere la incheierea diverselor contracte comerciale;
- Atestare contracte de comodat pentru sedii, puncte de lucru, autovehicule, contracte de imprumut (asociati sau persoane fizice catre societati comerciale), contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare comerciala, etc.
- Initiere si reprezentare in procedura falimentului impotriva debitorilor firmei dvs.
- Aparare in diverse litigii comerciale in care poate fi implicata firma dvs.
- Reprezentare in procedura executarii silite impotriva debitorilor dvs. (asiguram executor judecatoresc);
- Alte servicii de consiliere si reprezentare juridica referitoare la activitatea firmei dvs.

Persoane Fizice Autorizate
- Inregistrare PFA-uri, rezervare denumire, schimbare/adaugare/radieri ale obiectelor de activitate, schimbare/prelungire de sediu, inchidere a  activitatii, actualizare a dosarelor PFA-urilor infiintate la Primarii.

Drept civil
- Consultanta si reprezentare in diverse litigii - fond funciar, drept de proprietate, revendicari si delimitarea liniei de hotar, obtinerea de despagubiri, obligatii de a face, procese-verbale de contraventii rutiere si alte amenzi, aparari in diverse cauze, etc.
- Consultanta la incheierea diferitelor contracte, redactarea si atestarea acestora.
- Alte servicii de consiliere si reprezentare juridica in materie civila.

Drept fiscal
- Consultanta privind taxe si impozite la constituirea firmei si in cursul activitatii acestora, asistenta la diversele controale ale autoritatilor fiscale, consultanta privind contabilitatea firmei dvs.

Drepturi de autor
- Inregistrarea de marci la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, consultanta si redactare de contracte de cesiune a drepturilor de autor.

Contencios administrativ
- Atacarea in instanta a diverselor acte emise de autoritatile locale sau centrale.